Linkblog







Klokk

Utolsó kommentek

Címkék

achmed (2) adam culbert (1) ajánló (19) akció (1) album (1) animáció (3) anonim mc (1) application (2) archív (1) atb (1) august rush (1) autó (2) ázsia (1) balaton retró (1) blog (4) bölcsesség (1) book (2) bruno bozzetto (1) bubaj (1) budapest (2) budapest retró (1) buli (2) californication (1) cannot walk fly instead (1) cbs (1) chuck (1) cloverfield (1) csillag születik (1) dermot (1) design (8) diéta (1) dokumentum (1) dvd (4) egészség (1) ellen page (1) érdekes (1) eu (1) explodingdog (1) film (11) flickr (1) fozocske (1) fűrész 4 (1) games (6) grafika (1) gyerek (1) hangok (1) hangya (1) hank (1) haumann péter (1) hbo (1) hipervándor (1) hiphop (1) house (1) igazsag ara (1) irie maffia (1) jakupcsek (1) jeff dunham (1) jegyár (1) john updike (1) jövőkép (1) jumper (1) jumurjak (1) juno (1) kalandorok (1) karácsony (1) keanu reeves (1) képek (1) koncert (8) könyv (1) kritika (16) kultúra (6) laurie (1) lemez (2) letoltes (1) leukémia (1) macsakafogó2 (1) macskafogó (1) magyar (2) man from earth (1) marx fiverek (1) mediq (1) megasztár (1) moonlight (1) movies (6) mozi (3) music (19) musical company (1) mustsee (12) nagyfogyás (1) napi ajánlat (7) náray (1) nem ajánlom (7) norbi (1) olasz (1) oscar 2008 (1) ötlet (1) otthonom idaho (1) p2p (1) párnacsata nap (1) party (2) pénz (1) photography (12) pictures (1) pillow fight day (1) póker (1) posz (1) program (1) rajz (1) rap (1) river phoenix (1) rnb (1) robin williams (1) rtlklub (2) rtl klub (1) rudolf péter (1) sam brown (1) saw (1) schruff milán (1) sci fi (2) sensation (1) showtime (1) sorozat (10) sport (1) stohl (1) szabadidő (1) szakíts (1) szar (1) szavazás (1) szilveszter (1) színház (2) szopás (1) szörny (1) the unbending trees (1) tiesto (1) tv (17) tv2 (4) újév (1) új a poszon (1) underground (2) unplugged (1) viasat3 (1) vicces (7) videó (4) videójáték (1) viselkedés (1) web (4) webdesign (5) wings of love (1) youtube (1) žagar (1) zagar (1) zene (9) zorall (1) zságer balázs (1) divas (1) Címkefelhő

A nagy fogyás

2007.10.10. 09:17

Tegnap este indult útjára az ország legfrissebb, külföldről lopott realityje. Én kicsit többet vártam tőle. Kezdjük a képi világgal. Teljesen rendben lenne, tök jó ötletekkel rendelkezett az operatőr, csak szerintem a vágó néha kicsit túlzásba vitte. Nagyon sokszor pillanatokat láthatunk olyan jelenetekből, amik érdekesek lehetnének. Például az igazi izzadós szenvedésből, széthajtásból, kiborulásból, erőlködésből konkrétan semmit nem mutattak. Mondjuk egy hetet zsúfoltunk bele fél órába úgy, hogy annak a fele a bemutatkozás volt. Talán megérte volna dupla ennyi időt szánni az első részre.

Amit nem értek. Megérkezünk oda, ahol fogyni akarunk és az az első dolgunk, hogy még utoljára rommá zabáljuk magunkat? Látszik, hogy mennyire vágytak a súlyvesztésre, miközben kanállal tolták a fejükbe a tortát. Senkinek nem jutott eszébe, hogy "Hé, én ide fogyni jöttem!". Persze valószínűleg ez is egy kötelező dolog lehetet, mert az a 6 és fél kiló szénhidrát, amit ott magukba toltak, az első mérlegelésen pluszként jelentkezett. A főzőcskés rész nagyon kis aranyos volt. Szerintem Norbi és Alexandra ha innen kijönnek, csinálhatnának egy délelőtti főzőshow-t. Egy ilyen műsornál nem az a lényeg, hogy hogy és mit főznek. Persze éljenek egészségesen, egyenek ilyen dolgokat, de én sokkal inkább arra lennék kíváncsi, amikor a második "felülés" után emberünk pólójából csavarni lehet a vizet, a harmadik után meg azt mondja, hogy "Ez nem megy srácok!".

Kiemelném, egész szimpi brigádot sikerült összeszedni. Egyetlen egy volt, akit nem is értem, hogy került ide, de őt gyorsan ki is szavazták a végén. Konkrétan a kiszavazás első pillanatban tudni lehetett, hogy ő fog kiesni, hisz folyamatosan őt mutatta a kamera. Itt megállnék egy pillanatra. Elmélkedjünk! Jelentkezek egy műsorra, mert fogyni akarok. Beválasztanak, és még én ugatok, hogy milyen egy rohadék ez a Béres Alexandra és lerúgom a fejét?!?! Ez milyen hozzáállás? Kicsit nagypofájúak vagyunk! Kussolni kéne és örülni, hogy segíteni akarnak rajtuk. Mert azért annak ellenére, hogy ez egy reality, itt bizony elég sok jó történhet velük. Persze biztos rossz is. Egy hét alatt 16 kilót fogyni szerintem egészségesnek semmi kép nem mondható. Sőt megközelíti már az életveszélyes kategóriát! A 70%-a valószínűleg csak víz, de ez akkor is rettenetes sok! Kíváncsi lennék néhány orvos véleményére erről az egészről! Az már biztos, hogy valakit legközelebb elvisz a mentő. Visszatérve Zsófi kisasszonyra. Megérdemelte, hogy kiesett. Még a végére persze betolt egy műsírást. No sebaj. A lényeg, hogy ő se lesz médiasztár. Természetesen már előre látom a mai Blikk tartalmát: "Alexandra tehet mindenről. Miatta estem ki. Norbi csapatában én nyertem volna." Hát persze. Összegezve, ez egy tök jó műsor (lehetne, de majd meglátjuk), kicsit túltömörítve. Ami érdekelne mondjuk, hogy a 12 játékosból hányan jelentkeztek a hírnév miatt és hányan azért mert tényleg fogyni akarnak. Ez idővel úgyis kiderül! Azt nem mondom, hogy nem ajánlom, mert szerintem ebből még jót is ki lehet hozni. A második rész tőlem biztos kap még 1 lehetőséget!

2 komment

Címkék: tv kritika sorozat sport tv2 egészség norbi diéta nagyfogyás

A bejegyzés trackback címe:

https://posz.blog.hu/api/trackback/id/tr18192013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éva a testszobrász · http://www.cellulitisz.blog.hu 2007.10.12. 09:49:58

Gondolod, valaki ide a hírnév miatt jelentkezik?
Szerintem csak a végső kétségbeesés vihet rá valakit, hogy ország világ előtt megmutassa méretes bájait (hájait).
Dagadtnak lenni azért nagy társadalmi hátrány.
Kívánom sikerüljön nekik a céljukat elérni, bár megjegyzem az ilyen turbó fogyasztás nem tesz jót az egészségnek (igaz az 50-100 kiló többlet sem).

2007.10.12. 09:56:35

Szerintem biztos jelentkezett olyan, aki úgy gondolta, hogy majd ezután mekkora király lesz és ezzel alapozza meg az életét! Pl a Zsófi, aki kiesett ránézésre simán ebbe a kategóriába esett nálam! Egyébként a társadalmi hátrányról annyit, hogy szerintem nem kevesebb semmivel az ember, ha van rajta túlsúly. Persze a 200 kiló ténylegesen kiemelkedő, de egy 90 kilós lány mit akar? Maximum olyan téren szenved miatta, ahol kötelező cicababának lenni. Én is nagyon drukkolok nekik, bár az halálközeli állapotot előidéző fogyás mellett marad majd rajtuk egy néhány négyzetméter felesleges bőr! Majd meglátjuk.
süti beállítások módosítása