Linkblog







Klokk

Utolsó kommentek

Címkék

achmed (2) adam culbert (1) ajánló (19) akció (1) album (1) animáció (3) anonim mc (1) application (2) archív (1) atb (1) august rush (1) autó (2) ázsia (1) balaton retró (1) blog (4) bölcsesség (1) book (2) bruno bozzetto (1) bubaj (1) budapest (2) budapest retró (1) buli (2) californication (1) cannot walk fly instead (1) cbs (1) chuck (1) cloverfield (1) csillag születik (1) dermot (1) design (8) diéta (1) dokumentum (1) dvd (4) egészség (1) ellen page (1) érdekes (1) eu (1) explodingdog (1) film (11) flickr (1) fozocske (1) fűrész 4 (1) games (6) grafika (1) gyerek (1) hangok (1) hangya (1) hank (1) haumann péter (1) hbo (1) hipervándor (1) hiphop (1) house (1) igazsag ara (1) irie maffia (1) jakupcsek (1) jeff dunham (1) jegyár (1) john updike (1) jövőkép (1) jumper (1) jumurjak (1) juno (1) kalandorok (1) karácsony (1) keanu reeves (1) képek (1) koncert (8) könyv (1) kritika (16) kultúra (6) laurie (1) lemez (2) letoltes (1) leukémia (1) macsakafogó2 (1) macskafogó (1) magyar (2) man from earth (1) marx fiverek (1) mediq (1) megasztár (1) moonlight (1) movies (6) mozi (3) music (19) musical company (1) mustsee (12) nagyfogyás (1) napi ajánlat (7) náray (1) nem ajánlom (7) norbi (1) olasz (1) oscar 2008 (1) ötlet (1) otthonom idaho (1) p2p (1) párnacsata nap (1) party (2) pénz (1) photography (12) pictures (1) pillow fight day (1) póker (1) posz (1) program (1) rajz (1) rap (1) river phoenix (1) rnb (1) robin williams (1) rtlklub (2) rtl klub (1) rudolf péter (1) sam brown (1) saw (1) schruff milán (1) sci fi (2) sensation (1) showtime (1) sorozat (10) sport (1) stohl (1) szabadidő (1) szakíts (1) szar (1) szavazás (1) szilveszter (1) színház (2) szopás (1) szörny (1) the unbending trees (1) tiesto (1) tv (17) tv2 (4) újév (1) új a poszon (1) underground (2) unplugged (1) viasat3 (1) vicces (7) videó (4) videójáték (1) viselkedés (1) web (4) webdesign (5) wings of love (1) youtube (1) žagar (1) zagar (1) zene (9) zorall (1) zságer balázs (1) divas (1) Címkefelhő

Képzeld, meghúztak... de a jogsim az megvan

2007.10.16. 19:56



Ki ne hallotta volna már a szakállas viccet? Fájdalmas, hogy sajnos van alapja.
A mindennapi kocsikázás során szerintem mindenkinek megfordul a fejében, hogy a mellette, előtte, mögötte bénázó, kedves forgalomban szintén résztvevő társának hogyan is lett jogosítványa.



Nem tudnak egyenesen menni, nem tudnak parkolni, basznak indexelni, a 90-es táblánál 40-nel mennek, ráhúzzák az emberre a kormányt és még sorolhatnám. Innen persze elindul a dudálás, az anyázás, az adrenalinszint megemelkedése.
Jó ez nekünk?
Miért nem tudnak az emberek vezetni??
Hol kaptak ezek jogsit???

    Tegnap este, a Viasat3-on elindult egy új sorozat, Sofőrök címmel. Hamár annyi béna van, találjuk meg a legtehetségtelenebbeket. Azt hiszem sikerült. A két műsorvezető a repper-fenegyerek-gettósrác Majka, akinek irónikus hozzászólásai totálisan passzolnak a műsor és a bénázások hangulatához, a másik pedig a szintén ezen a csatornán futó Tuti fuvar címú taxikvíz sofőrje, másodállásban (vagy éppen főállásban) étteremtulajdonos Gianni, az olasz srác.
    Az első részben 6 hölggyel ismerekedhetünk meg, akik mitfahrerereikkel karöltve bizonyítják nekünk: nem tudnak vezetni, mindezt 6 rózsaszín Suzuki segítségével. A korosztály és a stílusvilág elég tág, a 20astól az 50esig, sőt rögtön találkozhatunk az oly sokat felemlegetett "hülyeszőkepicsa-effektus" -sal is. A játék menete: juss el egyik pontból a másikba, teljesíts feladatokat, szlalomozz, minden adás végén kiesik az, aki legkevésbé volt béna, tehát a legrosszabb sofőrök jutnak be a következő körbe. A kieső autót kap. Én itt már főleg a fejemet fogtam.
    Az egy dolog, hogy félnek, meg 20éve nem vezettek. De az, hogy én féltem a képernyő másik felén a manővereket látván, az már elég ijesztő tény. Én nem is értem, hogy hogyan mehettek egyáltalán kocsi közelébe ezek az emberek? Ezeknek én maximum kecskére adnék jogosítványt, de azt is csak a káposztaföldeken használhatnák. Kb 40 perc leforgása alatt csináltak 6-7 autóba többszázezer forintnyi kárt. Az ember ilyenkor baromi jókat mosolyog a műsoron, röhög hogy ezek mekkora rakás szerencsételenségek. De könyörgöm! Ezek bármikor szembe jöhetnek akármelyikünkkel a való életben!! Ha ez megtörténne velem, szerintem az első dolgom lenne, hogy átugranék egy bombabiztos tankba, vagy felmenkülnék valami magas épület tetejére. És vinném a hátamom a kocsimat is... nehogymá'. Viszont amin behaltam és nagyon ötletes: a versenyzők aranyköpéseit megmerevített kép társaságában, egy-egy szövegbuborékon ismét kiírják, csak hogy legyen időnk megemészteni.
    Az első epizód kedvenc jelenete: 2x1 sáv, főút, a szervezők a jatékosoknak, mintegy csapdát állítva, egy traktort küldenek éléjük az útra. A legdurvább megoldás: a "hülyeszőkepicsa" jobbról(!!!), az útpadkán előzi meg a traktort, a szabályos előzéshez se mersze, se tehetsége (esze se, de ezt most ne firtassuk).
A kedvenc: egyik versenyző mellett a barátnője ül, aki kb 50es nő, jogsija szerintem egy darab se, de úgy osztja az észt, mint ha ő lenne a Schumacher. Ha mégis lenne jogsija, én kérek elnézést... kocsit neki főleg ne adjanak!
A legelszomorítóbb felismerés: az egyik páros - egy házaspár - a felvételek tanulsága szerint egy pillanatig sem használták a biztonsági övet. Lehet azért, mert mindkettő dagadt disznó és nem ér át rajtuk, de megnézném amikor Mrs. Fittipaldi nekikoccan valaminek, és a két hústorony, a tehetetlenségi és a gravitációs erők eredőjének hatására megindulnak kifelé a szélvédőn, majd matricaként végzik egy alumínium villanyoszlopon. Én a szerkesztők helyében elég csúnyán rájuk szóltam volna.
    Nos, ez van... női vezetők, mondhatja mindenki. De! A következő epizódban a megmaradt 5 női versenyzőhöz csatlakozik 6 hímnemű béna vezető és mitfahrereik. Ne mondja senki hogy mindig csak a nőket bántjuk, ha vezetésről van szó!

Tanulságos. Ajánlom.

Szólj hozzá!

Címkék: tv kritika sorozat viasat3 autó

A bejegyzés trackback címe:

https://posz.blog.hu/api/trackback/id/tr77198473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása